SOJA KAARSEN:            JOYIN STOPT ZE IN EEN EMAILLEN BEKER!

SOJA KAARSEN: JOYIN STOPT ZE IN EEN EMAILLEN BEKER!

Ook altijd opzoek naar verrassende items? Ontdek de soja kaarsen van Joyin in een emaille beker met houtenlont en leuke opdruk!

Ze zijn in diverse geuren en uitvoeringen te verkrijgen

NEDERLAND
Laat je inspireren door Nederland en ontdek de bekers met de vuurtorens van de waddeneilanden, het tulpenjongetje of het lieve zeehondje met bal.
De geuren die je zult ontdekken zijn fris katoen, bloemen en citrus.

KERSTMIS
Speciaal voor kerstmis zijn er twee gezellige uitvoeringen in de geur “boswandeling” en “appeltaart”. De opdruk van de kerstelf en het meisje in kerstmannenpakje met kerstboom maken de feestdagen helemaal compleet.

NEUTRALE THEMA’S
Laat je inspireren door de bladeren of best mom, thema’s die het hele jaar kunnen en altijd in je assortiment een plaatsje kunnen hebben! De geuren zijn “fresh leafs” en “lotus”.

2 CADEAUS IN 1
De mooie soja kaarsen van Joyin zijn twee cadeaus in een. Eerst geniet je minimaal 30 uur van de heerlijk geurende kaars, en naardat je de beker hebt afgewassen, geniet je van je lekkerste drankjes uit deze mooie beker!

WIST JE DAT…
*soja volledig vloeibaar wordt en je hierdoor de gehele kaars opbrandt en dus veel meer waar hebt voor je geld, dan bij een reguliere parafine kaars?
*de beker wel warm wordt maar niet heet?

Bekijk hier het volledige kaarsen assortiment van Joyin

Verkooppunt worden van Joyin? Vraag hier informatie op