BATELA FASHION: 2021 BIEDT FRISSE LIJNEN EN KLEUREN

BATELA FASHION: 2021 BIEDT FRISSE LIJNEN EN KLEUREN

Batela fashion: 2021! Batela heeft voor de lente en zomer een mooie collectie met frisse lijnen en samen gesteld. Laat je inspireren door de kleuren van de zee, de zon en het strand!

YUCCA GROEN
Batela richt zich elke collectie op de kleuren van de Spaanse kust. Dit seizoen wordt het nautische imago opgefrist met yuccagroen.
Deze kleur geeft een zekere warmte met een vleugje van de wateren van de Caribische zeeën, die perfect passen bij de kleuren van de Atlantische zee.

De samenstelling in deze foto van enkele showtoppers uit de herencollectie doen denken aan een dag op een zeilboot; waar badstof wordt gemengd met technische stoffen. Het sweatshirt van badstof wordt gemengd met de nieuwe softshell en de poloshirts met de technische windstopper van nylon.

De Yucca-kleur wordt perfect aangevuld door geel, wit en marineblauw, een gewaagd maar tegelijkertijd casual beeld.


DAMES COLLECTIE
De dames collectie is zeer breed en bestaat uit meer dan 250 items. Batela heeft in bepaalde thema’s enkele stukken samengebracht, hieronder enkele highlights van de selectie.

ARTY STYLE

Kleine creatieve lijn geïnspireerd op het baden aan zee van de jaren 40… met een retro, marine print! Laat je inspireren door de duikende dames met badmuts print, Classy & Chic!

ETHNIC STYLE

Batela heeft in deze stijl uitgesproken kleuren gecombineerd die het exotisme van verre reizen oproept. Een reeks warme kleuren, verlicht door geel.

SPORTY CHIC

De sportieve stijl die het zee-universum associeert met vrouwelijke vormen, allemaal geharmoniseerd in neutrale, zachte en heldere tonen van krijt en zandwit, vervaagd door de tijd.

KIDS
LITTLE PIRATES

Een van de kinder thema’s dit seizoen is “LITTLE PIRATES”.
Van een ochtend aan het strand met de zwembroekken die voor het eerst in de Batela collectie zijn opgenomen, tot een storm bij zonsondergang!
Batela kleedt haar kleine piraten aan voor een onvergetelijke zomer!

CATALOGUS
Nieuwsgierig naar de rest van de collectie? Bekijk de catalogus hier

VERKOOPPUNT
Interesse om verkooppunt te worden van Batela? Vraag hier informatie op.

Bent u consument en wenst u de items aan te kopen? Bekijk hier het overzicht van onze verkooppunten/dealers.