PLUTO PRODUKTER: ZWEEDSE BELEVING

DEALERSCHAP PLUTO PRODUKTER BENELUX

 

LIVING HOME DECO

PLUTO PRODUKTER kenmerkt zich door haar eigenzinnige Scandinavische design en simpelheid.
Ze hebben rotary candles ( theelichthouders met carrousel), thermometers en allerlei keukenhulpjes geïnspireerd op de dieren uit het bos! Daarnaast voeren ze bijzondere design collecties van Pippi Langkous, Moomin  en Nijntje.

     

PLUTO PRODUKTER KERSTCOLLECTIE

Kerst zit bij Pluto Produkter in het bloed! Met hun prachtige Scandinavische kerstcollecties zijn ze groot geworden en hebben ze een naam opgebouwd! Een van de sterkste collecties zijn de “rotery candle holders” oftewel de “tingeling kaarshouders”. Door een theelichtje aan te steken in de houder, gaat door de warmte het molentje draaien waardoor het een acht tingeling geluid geeft! Omdat er vele disigns zijn, van onderandere fietsjes, hartjes, huisjes en nog veel meer, kunnen deze kaarshouders gewoon in de reguliere collectie!

 

 

PLUTO PRODUKTER CATALOGI

 

Bekijk hier de catalogi van Pluto Produkter

 

B2B INFORMATIE?

Wilt u meer informatie over het Pluto Produkter dealerschap, of wenst u de prijslijsten  te ontvangen? Vul dan een aanvraag in via het contactformulier.

VERKOOPPUNT

Bent u opzoek naar een Pluto Produkter verkooppunt in België, Nederland of Luxemburg? Vindt HIER uw dichtsbijzijnde verkooppunt