VADERDAGTIPS BATELA

VADERDAGTIPS BATELA

VADERDAGTIPS BATELA

Vaderdag staat alweer bijna voor de deur: Zondag 11 juni 2017 voor België en Zondag 18 juni 2017 voor Nederland.

Maar wat geef je de liefste man nou, die eigenlijk alles al heeft wat zijn hart begeerd?

BATELA heeft een een paar echte mannencadeautjes voor je geselcteerd:

MANNENKADO 1: SIERADEN

Deze robuuste en stoere sieraden met zee invloeden misstaan een stoere en zorgzame man zeker niet! Afgewerkt met een ankertje of vissenstaartje, is deze armband een echte eye-catcher en een zeer origineel mannenkado!

MANNENKADO 2: MARITIEME KUSSEN

Deze mooie kussens met maritieme print zijn een echt mannenkado! Strak, robuust en stoer; échte kussens voor échte mannen!

MANNENKADO 3: REGENJACK

Misschien een beetje boven budget, maar deze regenjack van 100% polyurethaan en een 100% katoenen binnenvoering is volledig waterafstotend en luchtdoorlatend! Je doet je vader hier echt een plezier mee, want zeg nu zelf, wie wilt er nu niet een heel erg mooie, comfortable en trendy jas?

MANNENKADO 4: SLEUTELHANGER

Deze stoere en maritieme sleutelhangers zijn echte womanizers! Ze ademen stoerheid uit, en je zult je vader hier een echt plezier mee doen! Vast gemaakt aan zijn sleutelbos zal hij elke dag aan je denken!

MANNENKADO 5: YOUR MY ANCHOR SERVIES

Welke papa smelt nu niet bij de tekst: YOUR HEART IS MY ANCHOR! Mooi tin servies in maritieme stijl, ideaal voor de gezellige papa. Samen aan de koffie op de bank of tijdens het vissen! Een echt mannenmomentje!

Verwen vader op en top met Batela & bestel nu!