VADERDAGTIPS PLUTO PRODUKTER

VADERDAGTIPS PLUTO PRODUKTER

VADERDAGTIPS PLUTO PRODUKTER

Vaderdag staat alweer bijna voor de deur: Zondag 11 juni 2017 voor België en Zondag 18 juni 2017 voor Nederland.

Maar wat geef je de liefste man nou, die eigenlijk alles al heeft wat zijn hart begeerd?

PLUTO PRODUKTER heeft een een paar echte mannencadeautjes voor je geselcteerd:

 

MANNENKADO 1: THERMOMETER

De thermometers van Pluto Produkter zijn door hun grappige en strakke design een echt mannenkado voor de stoere man die van een leuke gadget houdt! Er zijn meer dan 35 soorten in de collectie, dus voor ieder wat wils! van pandabeer tot octopus en van poes tot banaan… zo leuk … om gewoon weg stapel gek op te worden!

MANNENKADO 2: SNIJPLANK & PANNENONDERZETTER

 

Een echte BBQ-King moet ook in stijl zijn stuk vlees kunnen snijden! Wat dacht je van de kunststof XXL snijplanken met stoere designs of de houten Nijntje of eland snijplank? Zeker een origineel mannenkado… dat is zeker waar! En een gietijzeren pannenonderzetter in de vorm van een proppeller of een hertje, ideaal, stoer en robuust om het pannetje jachtsaus op te zetten!

MANNENKADO 3: FLESSENSTOP

Natuurlijk verorberd een echte man een fles wijn in een keer, maar bij een goede wijn gaat het om finesse en souplesse! Dus je geniet per glas en per dag, en daarom zijn deze stoere flessenstoppen een uitkomst.

MANNENKADO 4: SLEUTELHANGER

De vrolijke sleutelhangers zijn altijd een leuk kado die je telkens weer een glimlach op je gezicht tovert! Wat dacht je van een vlieg, een zonnetje of een hert met gewei? Voor elke papa het juiste cadeautje!

MANNENKADO 5: BOEKENLEGGER

Niet alleen voor de boekenwurm, maar ook erg handig voor je agenda, of kookboek. Ook erg leuk om aan de kast of deur te hangen. Wederom in allerlei leuke uitvoeringen en papa zal er blij mee zijn!

Verwen vader op en top met Pluto Produkter & bestel nu!