DE GREETINGBOX:  KLEINE HEBBEDINGEN!

DE GREETINGBOX: KLEINE HEBBEDINGEN!

Laat je verrassen door de kleine goodies in een luciferdoosje, oftewel “de Greetingbox”!

Tsquare Brands & PaperArt zijn een gezamelijk project aangegaan om de “Greetingbox” te introduceren binnen de cadeau-, lifestyle- & Souvenirbranche in de Benelux.

GREETINGBOX

Deze kleine cadeautjes zijn een echte collectors-item en super leuk om te geven, maar ook zeker om te krijgen! Elke Greetingbox bevat een leaflet waar je een persoonlijke geheime boodschap op kunt vermelden. Op de achterzijde van het doosje heb je alle ruimte om een openbaarberichtje te vermelden 🙂

  

DISPLAY

De “Greetingbox” is in 2 type displays te verkrijgen. Óf in een houtenkist ( mooi voor naast de kassa, op de toonbank, etc…), Óf in een molen. De molen bestaat uit twee types, namelijk volledig gevuld met “Greetingbox”, of gevuld met “Greetingbox” en “Typotini”.

 

TYPOTINI

Typotini zijn leuke, moderne kaartjes van karton, die een voetje aan de achterzijde hebben zodat je ze als mini-schilderijtje kunt neerzetten.

B!NK

B!nk zijn mini kaartjes in dezelfde stijl als “Greetingbox” voor aan een cadeautje of een bos bloemen. Ideaal als aanvulling op de leuke giftboxes!

Nieuwsgierig hoe jij Greetingbox kan opnemen in je assortiment? Vraag alle informatie op via het contactformulier.