X-MAS WORLD

X-MAS WORLD

X-MAS WORLD

De toonaangevende internationale vakbeurs voor seizoens- en feestdecoraties, X-MAS WORLD,  richt zich op de drukste en meest emotionele tijd van het jaar. Tegelijkertijd toont men het potentieel van seizoensgebonden decoraties als aanvullende drijfveren voor de verkoop.

Zo biedt de beurs, die plaats vindt in de het beursgebouw in Frankfurt, de nieuwste trends voor kerst en alle festiviteiten van het jaar;
frisse inzichten in toekomstgerichte trendshows, speciale tentoonstellingen, expertlezingen en workshops
een inspirerende uitwisseling van informatie met fabrikanten, experts en collega’s van over de hele wereld.

TSQUARE BRANDS is dan ook verheugd te melden dat Pluto Produkter  deelneemt aan deze beurs en haar nieuwste collectie zal tentoonstellen.

PLUTO PRODUKTER

Dit Scandinavische merk leent zich erg goed voor de toeristenshop. Met mooi gedetailleerde producten, zoals Rotary candles , theelichthouders met een caroussel die rond draait zodra je het theelichtje aansteekt. Grappige thermometers van allerlei thema’s en dieren die je voor binnen en buiten kunt gebruiken. Naast deze leuke items heeft Pluto allerlei natuur geïnspireerde producten zoals blaadjes, dieren uit het bos of de zee, bloemen en veel meer. Tevens bechikt ze over een grote collectie van Nijntje, wat in eigen design is ontwikkeld met een Mercis Approved licentie. Kortom, Pluto Produkter mag gewoon niet in u winkel ontbreken als u zich wilt onderscheiden en eens iets anders wilt aanbieden dan het standaard assortiment!

 

26-27-28-29-30 JANUARI 2018 – STAND 9.1 D16

Bezoek Pluto Produker met standnummer 9.1 D16  tijdens X-masWorld van 26-30 januari 2018 in Frankfurt. TSQUARE BRANDS zal natuurlijk aanwezig zijn op de stand van Pluto Produkter!

Alvast een goede beurs gewenst!

TEAM TSQUARE BRANDS