SOUVENIRBEURS

SOUVENIRBEURS

Souvenirbeurs

De souvenirbeurs wordt georganiseerd in Amsterdam, in de Passenger Terminal Amsterdam (PTA), en is toonaangevend voor de recreatie- en toeristensector . Deze evenementlocatie in hartje Amsterdam heeft een fenomenaal uitzicht op de IJ-haven en de binnenstad, en uitstekende parkeergelegenheden.

De souvenirbeurs onderscheidt zich door zich uitsluitend en specifiek te richten op de inkopers van toeristenwinkels, souvenirshops en cadeauwinkels die in de specifieke toeristensteden gevestigd zijn.

TSQUARE BRANDSvertegenwoordigd haar merken Pluto Produkter & Batela

PLUTO PRODUKTER

Dit Scandinavische merk leent zich erg goed voor de toeristenshop. Met mooi gedetailleerde producten, zoals Rotary candles , theelichthouders met een caroussel die rond draait zodra je het theelichtje aansteekt. Grappige thermometers van allerlei thema’s en dieren die je voor binnen en buiten kunt gebruiken. Naast deze leuke items heeft Pluto allerlei natuur geïnspireerde producten zoals blaadjes, dieren uit het bos of de zee, bloemen en veel meer. Tevens bechikt ze over een grote collectie van Nijntje, wat in eigen design is ontwikkeld met een Mercis Approved licentie. Kortom, Pluto Produkter mag gewoon niet in u winkel ontbreken als u zich wilt onderscheiden en eens iets anders wilt aanbieden dan het standaard assortiment!

 

BATELA

Het Spaanse Batela heeft een brede nautische collectie van moderne en typisch maritieme producten, maar allen in een verrassend en vernieuwend jasje. Zo heeft ze naast de replica’s van zeer bekende boten als Rainbow, Columbia, Endeavour en de America III, ook leuke cemente bootjes in de vorm van een papierenbootje. Daarnaast heeft ze sleutelhangers in overvloed in allerlei zeethema’s, maar ook serviesgoed, tafellinnen, deurmatten, tassen, sculpturen en veel meer! Kortom, de Batela stand is zeker de moeite waard om te bezoeken!

 

7-8-9 JANUARI 2018 – STAND 47

 

De eerste editie zit er alweer op voor Tsquare Brands! De reacties waren goed en de merken zijn leuk ontvangen.

Hieronder een kleine sfeer impressie van de beurs 2018:

  

Komt u gezellig naar de volgende editie?