MAISON ET OBJET

MAISON ET OBJET

Maison et Objet voorjaar 2018

 

Deze toonaangevende beurs, georganiseerd in Parijs, is de pijler voor de komende trends in interieur en cadeau producten. Op Maison et Objet 2018 zal Pluto Produkter door de Franse agent vertegenwoordigd worden en Batela een eigen stand bemannen waar TSQUARE BRANDS bij zal aansluiten.

PLUTO PRODUKTER

Dit Scandinavische merk heeft oog voor detail. Met mooi gedetailleerde producten, zoals Rotary candles , theelichthouders met een caroussel die rond draait zodra je het theelichtje aansteekt, grappige thermometers van allerlei thema’s en dieren die je voor binnen en buiten kunt gebruiken.

Ook heeft ze leuke collecties van Pippi, Nijntje & Moomin.

Kortom, Pluto Produkter mag gewoon niet in u winkel ontbreken als u zich wilt onderscheiden en eens iets anders wilt aanbieden dan de standaard!

  

BATELA

Het Spaanse Batela heeft een brede nautische collectie van moderne en typisch maritieme producten, maar allen in een verrassend en vernieuwend jasje. Zo heeft ze naast de replica’s van zeer bekende boten als Rainbow, Columbia, Endeavour en de America III, ook leuke cemente bootjes in de vorm van een papierenbootje. Daarnaast heeft ze sleutelhangers in overvloed in allerlei zeethema’s, maar ook serviesgoedtafellinnen, deurmatten, tassen, sculpturen en veel meer! Naast accessoires heeft ze ook een brede nautische kledinglijn. Kortom, de Batela stand is zeker de moeite waard om te bezoeken!

 

 

 

19-20-21-22-23-24 JANUARI 2018 – Hall 5A — Stand F152 / G151

Bezoek Batela in hal 5A met standnummer F152/G151 tijdens Maison & Objet op 19 tot en met 24 januari 2018.

Laten we er samen een mooie beurs van maken!

Tot ziens op de beurs!

TEAM TSQUARE BRANDS