GEPEBE

GEPEBE

GEPEBE

De “GéPéBé” is dé ontmoetingsplaats van leveranciers van food en non food producten voor de samenstellers van kerst- en geschenkpakketten. 

Op de “GéPéBé” kunnen de samenstellers van kerstpakketten inspiratie opdoen uit de variëteit van de aangeboden assortimenten en hun collectie voor het komend kerstseizoen selecteren. De coöperatieve vereniging ‘WGDP’ is de verantwoordelijke organisator van de geschenkpakkettenbeurs “GéPéBé” die jaarlijks in het voorjaar in het Autotron Rosmalen wordt gehouden. Dit gezamenlijke initiatief is al meer dan 30 jaar een succes, mede door de informele wijze waarop leveranciers vóór en samenstellers ván kerstpakketten met elkaar omgaan.

TSQUARE BRANDS is dan ook verheugd te melden dat ze met haar merk Pluto Produkter  deelneemt aan deze beurs!

PLUTO PRODUKTER

Dit Scandinavische merk leent zich erg goed voor de toeristenshop. Met mooi gedetailleerde producten, zoals Rotary candles , theelichthouders met een caroussel die rond draait zodra je het theelichtje aansteekt. Grappige thermometers van allerlei thema’s en dieren die je voor binnen en buiten kunt gebruiken. Naast deze leuke items heeft Pluto allerlei natuur geïnspireerde producten zoals blaadjes, dieren uit het bos of de zee, bloemen en veel meer. Tevens bechikt ze over een grote collectie van Nijntje, wat in eigen design is ontwikkeld met een Mercis Approved licentie. Kortom, Pluto Produkter mag gewoon niet in u winkel ontbreken als u zich wilt onderscheiden en eens iets anders wilt aanbieden dan het standaard assortiment!

 

20-21-22 februari 2018 – STAND B15

Bezoek TSQUARE BRANDS met standnummer B15  tijdens GEPEBE van 20-22 februari 2018 in Rosmalen.

GEPEBE is een besloten beurs, men dient zich hiervoor vooraf aan te melden en actief te zijn als pakketsamensteller. U kunt zich via ons contactformulier aanmelden, of rechtstreeks bij gepebe.

TEAM TSQUARE BRANDS