WINACTIE :  MET BATELA OP CITYTRIP

WINACTIE : MET BATELA OP CITYTRIP

  • admin
  • november 13, 2017
  • BATELA NL, NIEUWS
  • Reacties uitgeschakeld voor WINACTIE : MET BATELA OP CITYTRIP

Droom jij ook wel eens over een gratis citytrip met je partner? Deze droom kan zomaar werkelijkheid worden als Batela dealer met deze geweldige winactie!

BATELA 1991

Batela gaat altijd voor kwaliteit met een maritieme knipoog. Dit uit zich in haar decoratie- en kledingcollectie! Om de echte Batela experience te ervaren biedt zij de kans aan alle (toekomstige) dealers om een citytrip te winnen naar “Hometown” Bilbao in het prachtige Baskenland in het noorden van Spanje!

BILBAO

Bilbao is de grootste stad van de Spaanse autonome regio Baskenland, en de hoofdstad van de provincie Biskaje. Bilbao ligt in het noorden van Spanje, aan de rivier Nervión en aan een van de Pelgrimsroutes naar Santiago de Compostella. De stad is sinds 1997 een van de vijf steden op de wereld met haar eigen Guggenheimmuseum, het Museo Guggenheim de Bilbao.

Hoe maak je kans?

Door punten te sparen in diverse categoriën maak je kans om de citytrip te winnen. Er is doelbewust gekozen voor diverse puntgroepen zodat iedereen kans maakt! De telling van de winactie gaat over geheel Q4 en twee wekelijks zal er een tussenstaand bekend gemaakt worden. De laatste twee weken houden we spannend 😉

 

Hoe doe je mee?

Wordt Batela dealer en maak automatisch kans op deze geweldige prijs! De prijs bevat:  Een Vlucht voor 2 personen, 2 overnachtingen incl. ontbijt, een bezoek aan Batela, VIP treatment & shopgeld!

Kortom,Een hele bijzondere ervaring!

Vraag nu een vrijblijvende afspraak aan om de producten te zien en te ervaren. Dit doe je door het contactformulier in te vullen of te mailen naar info@tsquarebrands.nl

Bekijk hier de online catalogi

De actie loopt van 1 oktober tot en met 31 december 2017