BATELA 1991: SPAANSE LIFESTYLE

  • admin
  • maart 25, 2018
  • BATELA NL
  • Reacties uitgeschakeld voor BATELA 1991: SPAANSE LIFESTYLE

DEALERSCHAP BATELA NL/LUX

TSQUARE BRANDS is voor Batela 1991 opzoek naar nieuwe dealers in Nederland en Luxemburg. Graag stellen wij u hieronder voor aan dit mooie Spaanse maritieme merk:

Het Spaanse merk Batela 1991 kenmerkt zich door haar speelse designproducten geïnspireerd op de Spaanse kust! Batela 1991 bestaat uit twee divisies, namelijk Living en Fashion.

BATELA LIVING HOME DECO

Living bestaat uit servies, accessoires, maar ook (tafel)kleden, kussens, krukjes, lampen, baby accessoires. Daarnaast heeft ze ook boot replica’s van de Rainbow, Endeavour, Columbia, Atlantica, America III en veel meer. Kortom een zeer gevarieerd aanbod!

BATELA FASHION

Met de fashion tak heeft Batela reeds haar sporen verdient in o.a. Spanje, Italie, Frankrijk, Portugal en Japan. In deze landen maakt ze voornamelijk furore met de “gele regenjas” , een echte trendsetter en lifestyle statement! De jas is verkrijgbaar met bijpassende laarzen, tas, hoed en sjaal en is er ook voor de kleintjes en papa. Zo kunnen mama, papa en spruit samen als setje en gestyleerd over straat! Tevens heeft Batela een Herfst/Winter en een Lente/Zomer collectie met kleding voor het gehele gezin! Van Jurkjes, tot truitjes, shorts, shirts, sokken, vestjes en veel meer!

 

BATELA CATALOGI

Bekijk hier de catalogi

 

MEER INFORMATIE?

Wilt u meer informatie over het Batela dealerschap, of wenst u de prijslijsten of catalogi te ontvangen?
Vul vrijblijvend een aanvraag in via het contactformulier.

VERKOOPPUNT

Bent u opzoek naar een Batela verkooppunt in Nederland of Luxemburg? U vindt HIER al onze verkooppunten terug