SHOW UP NAJAAR 2018

SHOW UP NAJAAR 2018

SHOW UP

Deze toonaangevende beurs, georganiseerd in de Expo te Haarlemmermeer, is de pijler voor de komende trends in interieur en cadeau producten in Nederland. Op SHOW UP  zal TSQUARE BRANDS de nieuwste collecties van haar merken Tantä, Pluto Produkter en Batela aan u voorstellen!

Showup beursteam 2017 tsquare brands

TANTÄ

Dit Spaanse merk onderscheidt zich door haar hippe, maar zeer comfortable regenjassen! Een musthave om stijlvol de regen tegemoet te gaan!

PLUTO PRODUKTER

Dit Scandinavische merk heeft oog voor detail. Met mooi gedetailleerde producten, zoals Rotary candles , theelichthouders met een caroussel die rond draait zodra je het theelichtje aansteekt, grappige thermometers van allerlei thema’s en dieren die je voor binnen en buiten kunt gebruiken.

Ook heeft ze leuke collecties van Pippi, Nijntje & Moomin.

Kortom, Pluto Produkter mag gewoon niet in u winkel ontbreken als u zich wilt onderscheiden en eens iets anders wilt aanbieden dan de standaard!

  

BATELA

Het Spaanse Batela heeft een brede nautische collectie van moderne en typisch maritieme producten, maar allen in een verrassend en vernieuwend jasje. Zo heeft ze naast de replica’s van zeer bekende boten als Rainbow, Columbia, Endeavour en de America III, ook leuke cemente bootjes in de vorm van een papierenbootje. Daarnaast heeft ze sleutelhangers in overvloed in allerlei zeethema’s, maar ook serviesgoedtafellinnen, deurmatten, tassen, sculpturen en veel meer! Naast accessoires heeft ze ook een brede nautische kledinglijn. Kortom, de Batela stand is zeker de moeite waard om te bezoeken!

 

2& 3 september 2018

Bezoek TSQUARE BRANDS tijdens show-up. Het exacte standnummer wordt nog bekend gemaakt.

Laten we er samen een mooie beurs van maken!

Tot ziens op de beurs!

TEAM TSQUARE BRANDS