AMBIËNTE

AMBIËNTE

AMBIËNTE

Op ’s werelds meest belangrijke handelsbeurs voor consumptiegoederen, Ambiënte, kunt u de nieuwste ideeën en producten uit de eerste hand ervaren. En de belangstelling voor de beurs neemt toe, aangezien het hoge aantal kopers Ambiente aantrekkelijk maakt voor nog meer exposanten uit de hele wereld. 4.460 bedrijven uit 94 landen presenteerden hun producten tijdens de laatste editie.

Pluto Produkter en Batela zullen ieder aanwezig zijn met een eigen stand.  TSQUARE BRANDS zal hierbij aanwezig zijn.

 

PLUTO PRODUKTER

Dit Scandinavische merk heeft oog voor detail. Met mooi gedetailleerde producten, zoals Rotary candles , theelichthouders met een caroussel die rond draait zodra je het theelichtje aansteekt, grappige thermometers van allerlei thema’s en dieren die je voor binnen en buiten kunt gebruiken.

Ook heeft ze leuke collecties van Pippi, Nijntje & Moomin.

Kortom, Pluto Produkter mag gewoon niet in u winkel ontbreken als u zich wilt onderscheiden en eens iets anders wilt aanbieden dan de standaard!

  

BATELA

Het Spaanse Batela heeft een brede nautische collectie van moderne en typisch maritieme producten, maar allen in een verrassend en vernieuwend jasje. Zo heeft ze naast de replica’s van zeer bekende boten als Rainbow, Columbia, Endeavour en de America III, ook leuke cemente bootjes in de vorm van een papierenbootje. Daarnaast heeft ze sleutelhangers in overvloed in allerlei zeethema’s, maar ook serviesgoedtafellinnen, deurmatten, tassen, sculpturen en veel meer! Naast accessoires heeft ze ook een brede nautische kledinglijn. Kortom, de Batela stand is zeker de moeite waard om te bezoeken!

 

9-10-11-12-13 februari 2018

Bezoek TSQUARE BRANDS en haar merken tijdens Ambiënte. Pluto Produkter: Hal 11.1 C70 & Batela Hal 8.0 L52

Laten we er samen een mooie beurs van maken!

TEAM TSQUARE BRANDS