DEENS DESIGN:    DESIGNBITE

DEENS DESIGN: DESIGNBITE

DESIGNBITE

Voor België representeren wij, in samenwerking met House of Home, Designbite, ontworpen door  Deense Designhuis “Hans Thyge & Co”. Designbite is geïnspireerd op de relaxte Nordic designs met een mix van vintage elementen zoals kurk. Laat je verrassen door de prachtige klein meubelen en accessoires in de tijdsgeest van nu.

DesignBite, met haar oorsprong in het Aziatische Taiwan, begrijpt dat het niet uitmaakt hoeveel ruimte we hebben, maar het altijd een spannende uitdaging is om het optimaal te benutten.

Het creëren van een ruimte die we de onze noemen, is een gelegenheid om onze persoonlijke nuances, onze creativiteit, onze individualiteit en de gelegenheid te weerspiegelen om ons eigen unieke verhaal te vertellen.

Het proces van het creëren van de gewenste ruimte kan een aangename ervaring zijn. Of het nu de slaapkamer, de woonkamer, de badkamer of de keuken is, DesignBite richt zich op het maximaliseren van ruimtes met functionaliteit. Ze brengt plezier en warmte met kleuren en creëert een stijlvol interieur dat er moeiteloos uitziet.

DesignBite werkt naadloos in eenvoud!

HANS THYGE

Hans Thyge en team designbite

Hans Thyge Raunkjaer richtte in 1990 zijn ontwerpstudio op. De studio is gevestigd in Denemarken en China. Hans Thyge & Co is gespecialiseerd in het ontwerpen van meubels, objecten, interieur en branding. Ze goochelen met alles van technische projecten tot modieuze woonconcepten, werken met een strategische en commerciële aanpak en hebben verschillende lifestylemerken gecreëerd.

Hans Thyge & Co bestaat uit gepassioneerde mensen met een uitgesproken mening en een voorliefde voor geweldig design. Ze geloven in het combineren van hersenen en hartfunctie en esthetiek, en dat elk ontwerp een verhaal moet vertellen: een product is zoveel meer dan het product zelf – het gaat om creativiteit, visie, cultuur, bedrijfswaarden, het verleden, het heden en de toekomst.

TSQUARE BRANDS

Tsquare Brands is verantwoordelijk voor de sales voor België en Luxemburg in samenwerking met House of Home Nederland, die de distributie voor zijn rekening neemt voor geheel Europa. Hierdoor zijn de lijnen kort en kan er snel vanuit het depot in Nederland worden geleverd.

Interesse in een dealerschap? Vul het contact formulier in voor meer informatie.